MENU
GBP
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Search our store
Your order
Your basket is empty
British Pounds

Woodlands Road

Rear sunroom extension and wraparound garage.

Project completed 2017.  

The Woodlands Road project involved the demolition of an existing flat roof extension and garage and the provision of a large kitchen/dining area with access to raised terracing looking onto a large garden.  site levels meant that levels had to be built up to the rear.

The completed project, complete with raised decking providing views over the garden to the rear.  the extension was rendered to tie in with the existing finish.  Note the cranked roof over the garage.  this device allowed the rear extension to come out further, given the shallower roof pitch.

.Existing house and conservatory from garden.

.

Ground works showing the existing drainage.  Care was taken to prevent the excavation flooding.

Insulation below reinforced floor slab.

Temporary structure in place whist steel work is lifted into place.

The external work progressing.  

The kitchen  links with the extension.

High level roof flights provide plenty of natural lighting.

Please click on the link below to open the project up as a downloadable document.  

 
 
 
 
 
 
 
 
Content © 2018 carvellassociates